20 Μαρτίου 2007

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Αγωγός πετρελαίου και θρακικό πέλαγος»

Αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου, ώρα 18.00 στην Αίθουσα Λόγου του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης (Σύλλογος Αρχαιοφίλων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς), η Οικολογική Εταιρεία Έβρου διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «ΑΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΡΑ-ΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ»
Οι εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

1. Κουτράκης Εμμανουήλ, Βιολόγος-Ιχθυολόγος, Δρ. Αλιευτικής Βιολογίας, Ερευνητής Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας του ΕΘΙΑΓΕ
2. Συλαίος Γεώργιος, Γεωλόγος, Δρ. Παράκτιας Ωκεανογραφίας, Ερευνητής Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας του ΕΘΙΑΓΕ
3. Σαπουνίδης Αργύριος, Βιολόγος, Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας του ΕΘΙΑΓΕ
4. Σαρίκας Δημήτριος, Πρόεδρος Αλιευτικού Σν/σμού Παράκτιων Αλιέων Αλεξ/πολης «Ο ΕΒΡΟΣ»
Οι οποίοι θα αναφερθούν στην σημερινή περιβαλλοντική κατάσταση στον Κόλπο της Αλεξανδρούπολης και στο Δέλτα Έβρου και στις επιπτώσεις από την λειτουργία του Αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Η Οικολογική Εταιρεία Έβρου καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή, η οποία αποτελεί την αρχή μιας προσπάθειας ενημέρωσης για τις τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η κατασκευή του Αγωγού Πετρελαίου στο Περιβάλλον και την Οικονομία της Περιοχής μας.

Η υπογραφή της Συμφωνίας για τον Αγωγό δεν είναι για μας το τέλος, αλλά η Αρχή στον Αγώνα μας ενάντια στην Κατασκευή του Αγωγού Πετρελαίου και απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή του έκβαση, είναι οι πληροφορημένοι πολίτες.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: